15 грудня в приміщенні Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу відбувся короткотерміновий тематичний семінар для керівників та спеціалістів органів Пенсійного фонду України в Тернопільській області (118 чол.) «Актуальні питання впровадження нового Закону України «Про державну службу». Система національного законодавства щодо протидії корупції».

Протягом навчання слухачі оновили знання щодо цілей державної політики у сфері державної служби, та пріоритетів її розвитку в контексті реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС; вивчили сутність державної антикорупційної політики України, принципи модернізації антикорупційного законодавства в контексті євроінтеграційних процесів; поглибили знання щодо нормативно-правових актів, що в комплексі забезпечують єдність підходів до проведення державної політики з питань державної служби та  запобігання корупції в органах публічної влади.

Було надано практичні рекомендації щодо ознак і складу корупційних правопорушень та етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

По завершенню навчання його учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.