В рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)  11-12 вересня в Тернопільському регіональному Центрі  проводиться  семінар-тренінг учасників програми-представників  навчальних закладів Тернопільської області.

В ході зустрічі, заплановано поширення напрацювань учасників воркшопів, що відбулись в м. Києві в червні цього року та продовження роботи щодо:

  1. Формування, на основі європейської практики та українських реалій, навчальних програм для освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» у сфері публічного адміністрування.
  2. Розробки програм післядипломної освіти сфери публічного адміністрування з врахуванням міжнародного досвіду професійного підвищення кваліфікації.
  3. Формування спільного бачення професійної спільноти Консорціуму щодо стандартів освітньої діяльності з підвищення кваліфікації у сфері публічного адміністрування.

 

Довідка: Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.