19 вересня Тернопільським регіональним центром перепідготовки  та підвищення  кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно з Головним управління Держгеокадастру  у Тернопільській області проведено тематичний короткотерміновий  семінар з актуальних питань ведення Державного земельного кадастру та особливостей  здійснення внесення  відомостей до Державного земельного кадастру для працівників Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області.

           Відкрив семінар Білецький Віктор Іванович – перший заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області.

           Метою семінару було оновлення знань слухачів щодо повноважень, ролі і місця органів Держгеокадастру у сфері регулювання земельних відносин України, пріоритетних завдань щодо ведення Державного земельного кадастру в сучасних умовах. Також на семінарі обговорювалося питання застосування антикорупційного законодавства при виконанні службових обов’язків.

            Важливе місце на семінарі приділялось практичному аспекту роботи державних земельних реєстраторів, а саме: правильному оформлюванню приписів до усунення порушень земельного законодавства  та  внесенню відомостей до Державного земельного кадастру про межі частини земельних ділянок, на які поширюються права суборенди і сервітуту.

            По завершенню навчання його учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.