В Тернопільському ЦППК  14 березня 2019 року відбулось навчання працівників, відповідальних за ведення діловодства в структурних підрозділах облдержадміністрації за темою «Сучасні вимоги до організації діловодства та архівного зберігання документів в органах виконавчої влади».
В рамках навчання викладачі-практики – фахівці загального відділу апарату облдержадміністрації провели практичні заняття з фахових питань, що стосуються організації документообігу, обміну службовою інформацією в системі електронного документообігу АСКОД, мовної культури та ефективних технологій мовних комунікацій, роботи з документами, які містять службову інформацію.

Нормативні вимоги щодо упорядкування, зберігання документів та передачі їх до архівних підрозділів зі слухачами обговорили представники Державного архіву Тернопільської області.

Підвищення професійної компетентності працівників, відповідальних за ведення діловодства в органах публічної влади, сприятиме удосконаленню документообігу і дасть реальну можливість економії ресурсів та підвищення якості державного управління.