16 жовтня  в Центрі відбувся тематичний короткостроковий  семінар для працівників Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області (10 чол.) «Забезпечення відкритості та прозорості органів державної влади в контексті взаємодії з громадськістю».

         Протягом навчання слухачі вивчили основні засади державної служби: сферу дії Закону, принципи, правове регулювання, категорії посад державної служби, поглибили знання щодо правових відносин, пов’язаних із захистом і обробкою персональних даних, законодавства про захист персональних даних. Були розглянуті питання психології ділового спілкування в державному управлінні та особливостей ділового (управлінського) спілкування, шляхів удосконалення поведінки успішного керівника, його впливу на підлеглих та напрями підвищення ефективності організації його особистої діяльності, основних функцій лідера-управлінця.

Було надано практичні рекомендації з питань ефективної комунікації, надання консультацій і порад іншим, зв’язків з громадськістю,  управлінської адаптації, уміння працювати в команді, управління конфліктом, розвитку комунікативної компетентності державних службовців.

         По завершенню навчання його учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.