12 листопада 2018 року за програмою тематичного  короткотермінового семінару: «Взаємодія органів публічної влади з громадськістю та засобами масової інформації» навчалися працівники апаратів районних державних адміністрацій, які працюють в сфері комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації.

В ході семінару слухачі зустрілися із начальником управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації Кульчицьким І.В., заступником начальника зазначеного управління Заруцьким Ю.Р., заступником голови Громадської ради при Тернопільській обласній державній адміністрації Вороніним В.М. та працівниками управління в ході якої обговорили питання взаємодії органів публічної влади з громадськістю та засобами масової інформації області, зокрема щодо:

  • сприяння розвитку громадянського суспільства в області;
  • організації роботи Громадської ради при обласній державній адміністрації;
  • інформування про важливі події та заходи в області;
  • забезпечення інформаційного супроводу діяльності органів виконавчої влади;
  • стану реалізації доручення голови обласної державної адміністрації від 4 квітня 2019 року №37 «Про проведення консультацій з громадськістю».

Слухачі поповнили свої знання та набули практичні навички з найактуальніших питань, які стосуються їхньої професійної роботи, а також отримали кваліфіковані відповіді на запитання.