18 листопада 2019 року в Центрі розпочався перший етап навчання за професійною програмою для новопризначених працівників органів державної влади та місцевого самоврядування.

Під час підвищення кваліфікації перед слухачами виступатимуть представники обласної державної адміністрації, науковці вищих навчальних закладів.

Поєднуючи лекційні та інтерактивні форми роботи слухачам буде подано матеріал з основ держави і права, державного управління, інтеграційних процесів, різних галузей суспільного життя. На заняттях будуть обговорені питання модернізації державної служби та місцевого самоврядування, порядок проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, дисциплінарної відповідальності, заміщення посад, обмеження та заохочення. Також будуть надані консультації з актуальних питань трудового, пенсійного та антикорупційного законодавства. Слухачі отримають змістовні і професійні відповіді на запитання, осягнуть нові та вдосконалять власні компетенції що пов’язані з їх професійною діяльністю.