8 червня  2021 р. відбулося онлайн – навчання в режимі реального часу для  працівників, відповідальних за фінансово-господарське забезпечення в апаратах районних державних адміністрацій, структурних підрозділах обласної державної адміністрації по темі: «Актуальні питання організації роботи відділу фінансово-господарського забезпечення».    

Мета навчання-підвищення рівня професійних компетентностей державних службовців щодо результативного та ефективного використання механізмів фінансового управління та контролю в фінансово-господарській діяльності органів публічної влади.

Перед слухачами виступили: Галущак Михайло Петрович – доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя, голова тендерного комітету по питанню здійснення допорогових  закупівель через електронну систему „Prozzoro”; спеціаліст Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях;   Ольга Вікторівна Салівон щодо  реформування системи оплати праці  державних службовців та дисциплінарної і матеріальної  відповідальності державних службовців; Герасимів  Марія  Володимирівна –  в.о. начальника відділу контролю за місцевими бюджетами управління Західного офісу Держаудитслужби України в Тернопільській області по питанню особливостей проведення аудиту фінансової діяльності  державних установ та Хаварівський Ігор Володимирович – начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів управління Держпраці у Тернопільській області щодо контролю та нагляду за дотриманням трудового законодавства.

В ході семінару слухачі поповнили свої знання та набули практичні навички з актуальних питань, які стосуються їхньої професійної діяльності, а також отримали кваліфіковані відповіді на запитання.