28 вересня 2021р. відбулося онлайн – навчання в режимі реального часу працівників, відповідальних в архівних відділах за роботу із зверненнями громадян, виконання запитів фізичних і юридичних осіб та оформлення документів, органів державної влади та місцевого самоврядування.   

Перед слухачами виступили заступник директора-начальник відділу інформації та використання документів Державного архіву Тернопільської області Кулик Марія Богданівна, головні спеціалісти відділу інформації та використання документів Державного архіву Тернопільської області Сулима Оксана Ярославівна та  Маркевич Тетяна Миколаївна, також начальник управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Бревус Ольга Іларіївна.

Метою даного семінару є забезпечення поглиблення та оновлення основних нормативно-методичних засад діяльності архівних установ для реалізації державної політики у сфері архівної справи. Слухачі під час семінару поповнили свої знання з актуальних питань та отримали кваліфіковані відповіді на запитання.