img_0340img_0337

20 вересня у Центрі розпочав роботу короткотерміновий тематичний семінар-тренінг для спеціалістів секторів контролю апаратів районних державних адміністрацій та спеціалістів, відповідальних за контроль у виконавчих комітетах міських рад  міст обласного значення.    

Навчання відкрили заступник директора Центру Т.Кононенко та   завідувач  сектору  контролю   апарату   обласної державної адміністрації  Г. Баран.

На семінарі розглядалися актуальні питання впровадження нового Закону України «Про державну службу» в контексті реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС; правові норми щодо організації контролю, вдосконалення стилю і методів роботи з питань контролю та підвищення рівня виконавської дисципліни в органах публічної влади, організації ефективної роботи секторів контролю апаратів районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міських рад,

 Слухачі мали  можливість підвищити свій фаховий рівень з питань використання технології мовних  комунікацій у роботі з документами, організації роботи з конфіденційними документами та захисту інформації, що міститься в них.