17 жовтня 2022 року за темою «Реалізація державної політики у сфері житлово – комунального господарства, енергозбереження та будівництва» проведено семінар за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для державних службовців категорій «Б» і «В» та посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій, відповідальних за питання архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження.

Учасники семінару розглянули такі питання:

  • просторове планування: сучасний стан та перспективи;
  • підготовка об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період, забезпечення сталого проходження опалювального періоду;
  • основні засади державної політики у сфері забезпечення енергетичної ефективності. Заходи щодо ощадливого споживання енергоносіїв;
  • фізична безбар’єрність, або простір необмежених можливостей.

Перед слухачами виступили керівники та спеціалісти департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської обласної військової адміністрації.

Учасники семінару отримали можливість провести продуктивну дискусію, обмінятися думками, виявити проблемні моменти і отримати поради щодо їх вирішення. По закінченні семінару учасники отримали сертифікати.