17 травня 2023 року відбулося онлайн-навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: «”Медіація як інструмент вирішення конфліктів у системі публічного управління”» для державних службовців категорій «Б» і «В» та посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій.

Мета семінару – підвищення професійної компетентності слухачів щодо вміння вирішувати конфлікти у системі публічного управління за допомогою медіації.

Перед слухачами виступили:

  • Андрійчук Іванна Петрівна – кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології розвитку та консультування ТНПУ ім. В. Гнатюка;
  • Свідерська Галина Мирославівна – кандидат  психологічних наук, доцент кафедри психології розвитку та консультування  Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

В ході семінару слухачі поповнили свої знання з найактуальніших питань, які стосуються медіації, а також отримали кваліфіковані відповіді на запитання. По закінченні семінару учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.