23 листопада 2023 року відбувся семінар за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на тему: “Залучення міжнародно-технічної допомоги для розвитку громад. Участь у програмі транскордонного співробітництва Польща-Україна 2021-2027” для державних службовців категорії «Б»,«В», посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад.

Перед слухачами виступили:

  • Мамрош Андрій Ярославович – головний спеціаліст відділу міжнародного економічного співробітництва та проектної діяльності управління міжнародного економічного співробітництва та інвестиційних проектів Тернопільської обласної військової адміністрації;
  • Шацька Світлана Ігорівна – начальник відділу інвестиційної та зовнішньо-економічної діяльності управління міжнародного економічного співробітництва та інвестиційних проектів Тернопільської обласної військової адміністрації;
  • Токар Роман Михайлович – радник-консультант Збаразького міського голови;
  • Жуковська Аліна Юріївна – кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту та публічного управління Західноукраїнського національного університету.

В ході семінару слухачі поновили свої знання та набули практичні навички з актуальних питань, які стосуються їхньої професійної діяльності, а також отримали кваліфіковані відповіді на запитання.