20 лютого  2024 р. відбулося онлайн – навчання в режимі реального часу для державних службовців, які займають посади державної служби категорій „Б” і „В”, та посадових осіб місцевого самоврядування  IV-VII категорій посад, відповідальних за сферу освіти за спеціальною короткостроковою програмою «Актуальні питання реалізації державної політики  у сфері освіти».

Перед слухачами виступили: 

  • Бондар Леонід Володимирович – головний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління  Державної служби якості освіти у Тернопільській області,
  • Ткачук Олена Петрівна – директор комунальної установи „Лановецький міський інклюзивно-ресурсний центр”,
  • Свідерська Галина Мирославівна – кандидат  психологічних наук, доцент кафедри психології розвитку та консультування  Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка,
  • Адамська Зоряна Михайлівна – в. о декана факультету педагогіки і психології,  кандидат  психологічних наук, доцент кафедри психології розвитку та консультування  Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

Метою даного семінару є вдосконалення професійних компетентностей слухачів для вирішення завдань щодо покращення стандартів професійної діяльності в установах та закладах освіти.