20 березня 2024 р. відбулося онлайн – навчання в режимі реального часу для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції (державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування) за загальною короткостроковою програмою «Діяльність уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції».

Перед слухачами виступили:

Шевчук Оксана Романівна – кандидат юридичних наук, доцент кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права Західноукраїнського національного університету, Метельський Ігор Дмитрович – кандидат юридичних наук, в. о. завідувача кафедри безпеки та правоохоронної діяльності Західноукраїнського національного університету,

Кузь Тетяна Володимирівна – викладач кафедри адміністративного права та судочинства Західноукраїнського національного університету.

Метою даного семінару є професійний розвиток уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції щодо ефективного виконання покладених на них завдань, забезпечення дієвого функціонування інструментів запобігання корупції в діяльності органу влади та органу місцевого самоврядування.