04-05 квітня 2024 р. відбулося онлайн – навчання в режимі реального часу для державних службовців, які займають посади державної служби категорій „Б” і „В” та посадових осіб місцевого самоврядування  IV-VII категорій посад за загальною короткостроковою програмою „Психологічна безпека і відповідальне медіаспоживання в умовах невизначеностіˮ.

Перед слухачами виступили: Синоруб Галина Петрівна – кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, Савелюк Наталія Михайлівна – докторка психологічних наук, професорка кафедри психології Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

Метою даного семінару є формування  професійних компетентностей слухачів щодо засад та принципів психологічної безпеки та відповідального медіаспоживання в умовах невизначеності. Забезпечення ефективних комунікацій у кризові часи, формування системи знань для виявлення дезінформаційних, фейкових повідомлень та принципів поширення інформації в умовах кризи (зокрема, в умовах особливого правового режиму).