17-18 квітня 2024 року відбулося онлайн – навчання в режимі реального часу для державних службовців категорій «Б» і «В» та посадових осіб місцевого самоврядування ІV-VII  категорій за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Новели та особливості реалізації положень Закону України  «Про адміністративну процедуру»».

Перед слухачами виступала Шевчук Оксана Романівна – кандидат юридичних наук, доцент кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права Західноукраїнського національного університету.

Метою даного семінару є формування розуміння євроінтеграційної сутності, цілей та змісту Закону України «Про адміністративну процедуру», вироблення умінь і навичок, необхідних для застосування загальної адміністративної процедури, а також здатність розв’язувати колізії, що можуть виникнути між Законом України «Про адміністративну процедуру» і спеціальним законодавством. Слухачі мали змогу вдосконалити розвиток своїх професійних компетентностей для ефективного вирішення адміністративних справ, прийняття і виконання адміністративних актів.