16 травня завершилося  навчання за професійною програмою для працівників фінансових управлінь районних державних адміністрацій, бюджетного відділу департаменту фінансів обласної державної адміністрації та виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення.

Навчання передбачало розгляд таких актуальних питань як: територіальна організація публічної влади; роль та функції місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в умовах адміністративної реформи; трудове законодавство; питання реалізації антикорупційної політики в Україні; основні напрямки державної політики у сфері фінансового законодавства та фінансування соціальних субвенцій в умовах бюджетної децентралізації.

Під час підвищення кваліфікації слухачі  мали можливість поспілкуватись із представниками обласної державної адміністрації, Департаменту фінансів, Територіальної державної інспекції праці у Тернопільській області, викладачами ВУЗів м. Тернополя.

Завершилося навчання комп’ютерним тестуванням з питань проходження служби в органах місцевого самоврядування та з питань антикорупційного законодавства, за результатами якого слухачам видано свідоцтва про підвищення кваліфікації.